Luomuruoka

Haluatko voida paremmin ja tukea terveyttäsi luonnollisesti? Tarvitsetko apua oikeiden ravintolisien valintaan ja tuotteiden turvalliseen käyttöön? Nykyään luontaistuotteita ja terveellisiä elintarvikkeita on tarjolla hyvin laaja valikoima, ja tuotteiden tunteminen edellyttää moneen alaan perehtymistä. Suomalaiset Luontaistuntija-kauppiaat ovat apunasi kohti oikeita valintoja ja hyvinvointia. Ketjumme on tunnettu asiantuntemuksesta, monipuolisesta tuotevalikoimasta ja luonnonmukaisuudesta. Tavoitteenamme on ohjata kuluttajia terveisiin elämäntapoihin ja tarjota hyvinvointia tukevia tuotteita.

Luontaistuntija on aidosti suomalainen terveyskauppaketju

Luontaistuntija-ketjuun kuuluu lähes 80 myymälää ympäri Suomea sekä laajan valikoiman verkkokauppa. Ketju on perustettu vuonna 1983, eli meillä on kokemusta jo yli 30 vuoden ajalta. Olemme sataprosenttisesti suomalainen terveyskauppaketju – ketjun omistavat suomalaiset luontaistuotealan yrittäjät. Toimimme osuuskuntana, eli kaikki Luontaistuntija-kauppiaat ovat mukana päätöksenteossa. Luontaistuntija-yrittäjät palvelevat Sinua asiantuntevasti ja luottamuksella. Asiakas on meille sydämen asia!

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Haluamme myös tuotevalikoimassamme korostaa suomalaisia tuotteita: jos jokainen suomalainen ostaisi joka kuukausi 10 eurolla enemmän suomalaisia tuotteita, syntyisi Suomeen 10 000 uutta työpaikkaa. Aidosti suomalainen -merkillä haluamme tuoda kortemme kekoon suomalaisen työn, palvelujen ja yrittäjyyden puolesta.

Kiinnostaako sinua Luontaistuntija-yrittäjyys?

Oletko kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista? Onko sinulla luontaistuote-, terveydenhoito- tai kaupallisen alan työkokemusta ja/tai koulutusta? Oletko yrittäjähenkinen? Autamme sinua myös liikepaikkahaussa valtakunnallisesti!

Laita lisätietoa vapaassa muodossa itsestäsi yhteydenottolomakkeella.