Tarjoukset

 

 

 

 

-----------

 

 

 

LÄHTÖLASKENTA KEVÄÄSEEN!
Mahtavat tarjoukset ja huikeat kaupanpäälliset voimassa
22.-30.5.2017 välisen ajan:

 

BIOTEEKIN PROBIOOTTI COMP MAITOHAPPOBAKTEERI
80 kapselia 19,95 € (norm. 24,90)
Kaupan päälle dosetti! Arvo 4,90 €

 

Probiootti comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia.

 

PUHDAS+ "LOMALAISEN SELVIYTYMISPAKKAUS"
60+60 kapselia 29,90 €
(norm. 41,80)

 

Tutkittu kotimainen entsyymivalmiste varmistamaan ravintoaineiden imeytymisen ja helpottamaan näin ruuansulatuksen toimintaa. Enzyme Digezyme sisältää useita eri entsyymejä, jotka pilkkovat hiilihydraatteja, rasvaa, proteiineja ja kuituja. Sisältää myös maitosokeria pilkkovaa laktaasia. Saccharomyces boulardii on tehokas probioottihiiva vatsan hyvinvoinnille! Se sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi kuuriluontoisesti antibioottikuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkojen aikana ja kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit.

 

NEW NORDIC ACTIVE LIVER
30 tablettia 27,90 € (norm. 29,90)

 

Active Liverin vaikuttavat aineet, latva-artisokka, koliini ja viheraineet, tukevat maksan ja sapen normaalia toimintaa sekä rasva-aineenvaihduntaa. Sopii tukemaan maksan urakkaa, mikäli nautit liian paljon ravintorikkaita ruoka-aineita ja juomia.

 

TERVEYSKAISTAN NIVELTEHO
120 kapselia 29,90 € (norm. 36,90)
Kaupan päälle 30 pss magnesiumsitraattijuomaa. Arvo 12,90 €

 

NivelTehon vaikuttavat aineet tukevat ruston luonnollista uusiutumista. Hyvinvoiva rustokudos ja nivelneste auttavat ylläpitämään tervettä ja joustavaa liikettä nivelissä. Nivelen omien rakennusaineiden nauttiminen edistää ruston terveenä pysymistä. Niveltehon sisältämä kondroitiinisulfaatti ja glukosamiinisulfaatti sisältävät sidekudoksen rakenneaineita. Inkivääri on antioksidantti, joka ehkäisee hapettumisrappeumaa. MSM on solujen aineenvaihduntaan osallistuva orgaaninen rikkiyhdiste. Kaupan päälle appelsiininmakuinen, stevialla makeutettu magnesiumsitraattijuoma, joka sopii hyvin aktiiviliikkujalle sekä krampeista ja suonenvedosta kärsiville.

 

PUHDAS+ BEAUTY KOLLAGEENIJAUHEET (Tyrni, mustikka tai naturel)
270-330g  39,90 €

Kaupan päälle kollageeni-tyrnimarjavoide, 50 ml. Arvo 40 € !!

 

Kotimainen ja täysin lisäaineeton tuote sisältää hydrolysoitua kalakollageenia, joka on puhdas, tutkittu ja tehokas kollageenin muoto. Kollageeni auttaa pitämään ihon sileänä, kimmoisana ja kauniina. Lue lisää Puhdas+ kollageenista https://luontaistuntijat.fi/content/kollageeni-kuuluu-anne-kukkohovin-kauneusrutiineihin-0

 

VALIORAVINNON MULTIKAROSIN
60 kapselia 9,50 € (norm. 11,90)

 

MultiKarosin syventää ihon rusketusta ja lisää sen kestävyyttä. Tuote toimii ihoa suojaavana ja vahvistavana lisäravinteena ja antaa luonnollista suojaa auringon UV-säteitä vastaan. Se myös ravitsee ihoa ennen ja jälkeen auringonoton, syventää ja pidentää ihon rusketusta sekä kosteuttaa ihoa.

 

FOODININ LUOMU CHIA-SIEMEN
1 kg 15,90 € (norm. 19,90)

 

Chia on erittäin proteiinirikasta, ja siinä on enemmän terveydelle hyödyllisiä Omega 3 -rasvahappoja kuin missään muussa ruuassa, jopa 21% siemenen kokonaispainosta. Chian sisältämä kuitu on hyvin pehmeää ja vatsaa hellivää. Chia-siemenestä saa myös reilusti mm. kalsiumia ja magnesiumia.

 

IHONHOIDON IHMESIENET
8,90 € (norm. 9,80)

 

Ihmesieni on 100 % luonnollinen pesusieni. Se muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan ja suojaavan kolloidisen kalvon helpottaen pintakuivuutta. Kevyt kuorinta avaa huokoset auttaen ihoa hengittämään ja vastaanottamaan sille tarjotut hoitotuotteet. Samalla aineenvaihdunta vilkastuu, kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja ihosolut saavat paremmin ravinteita. Iho kirkastuu, virkistyy ja uudistuu. Valitse ihotyypillesi sopiva sieni kolmesta vaihtoehdosta:

- kuivan, herkän ihon (couperosa, atopia, psoriasis yms.) Aloe
- aikuisen ihon Kollageeni
- epäpuhtaan (mustapäät, finnit) ihon Rose