Boho – Värien ilottelua ja ekologista ajattelua

Luontaistuntijan valikoimiin on tulossa uusi ekologinen luonnonkosmetiikkasarja Boho Green Make-Up. Boho on ranskalainen tuotemerkki, joka ottaa ympäristön suojelun huomioon niin pakkauksissa kuin raaka-aineissakin. Tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita. 

Sarjasta löytyvät laadukkaat meikit ja kynsilakat, joissa on laaja värivalikoima, korkea pigmenttisyys ja kestävyys. Nämä ominaisuudet mahdollistavat kauniin ja näyttävänkin meikin teon. Ideologia sarjan taustalla on tarjota edullisia tuotteita, jotka ovat samalla myös laadukkaita ja hauskoja. 

Gypsy-luomiväripaletti on valmistettu saarnipuusta ja se sisältää kahdeksan luomiväriä refill- eli täyttöidealla. Tarjolla on myös laaja valikoima yksittäisiä luomivärisävyjä. Meikkikynien pehmeys ja korkea pigmenttisyys auttavat loihtimaan siistin lopputuloksen. Vegaanisista kynsilakoista on poistettu haitallisimmat ainesosat. Huulipunia on saatavilla neljää erilaista koostumusta mattapunista kuultaviin helmiäisiin. Meikkipohjista löytyy eri ihotyypeille sopivat vaihtoehdot ja poskipunien sekä maapuuterien värisävyt sopivat suomalaiselle iholle. Ripsivärit ovat vesiliukoisia, mutta säänkestäviä.Uniikki polttomerkattu Boho-perhonen kruunaa kauniit pakkaukset.

Sarja on saanut useita sertifikaatteja, jotka takaavat luonnonmukaisuuden ja ympäristön huomioimisen. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.
 

Kysy lisää lähimmästä Luontaistuntija-myymälästä tai tutustu jo saatavilla oleviin tuotteisiin verkkokaupassa!